Wednesday, 10 October 2007

Mainan

Semalam, si bujang ni sedih nak ke sekolah. Sebabnya, Papa derma mainan dia ke sekolah. Letak kat rumah pun buat semak aje… Lagipun, mainan tu semua elok lagi.

Seret kaki ke sekolah hari ni. Tapi bila mainan dia dah kena kerumun, nampak happy sikit. Sibuk tunjuk cara main pada kawan-kawan.

Tapi bila mama jemput petang semalam, dia dok mengadu nanti dah takde mainan kat rumah (padahal Ultraman ada dekat 40 ekor kat rumah tu). Kedekut jugak anak aku nih… (Mcm mama dia ke? Hihihi)

2 comments:

  1. ala how cute!tapi mmgkan anak2 bujang ni..nak2 yg masih "single"..hihi..kalau kasik mainan dia kat org lain mmg tak boleh bagi dia trace..kalau tidak berzaman la asyik ungkit je mainan dah takder:(

    ReplyDelete
  2. bukan yg single aje. bapak budak pun susah nal leggo toys dia... hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...